+36 (20) 345-7870
info@thermo-block.hu

A mostani szabályozás értelmében a Thermo-Block építési rendszerből épített épületek az átlagosnál jobb, korszerű, közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelnek.

Ma már szinte a mindennapjaink része az energiahordozók árának drasztikus és gyakori emelkedése, energiaválság kellős közepén vagyunk. Ebből kifolyólag nem csak a követelmények szigorodtak és szigorodnak, az építtetőknek sem mindegy az otthonaik fenntartási, üzemeltetési költsége. Ezért megrendelőinknek minden esetben javasoljuk, hogy egy ház építésekor, felújításakor ne a mai követelményeket, hanem a jövő elvárásait tartsák szem előtt. Igyekezzenek az átlagosnál jobb, korszerű, közel nulla energiaigényű épületeket építeni. A legolcsóbb energia a fel nem használt energia! Egy új épület teljes építési költségét tekintve nem számottevő az a többlet, aminek a ráfordításával az átlagosnál jobb, korszerű, közel nulla energiaigényű házat lehet kialakítani, amelynek az energia felhasználása alig 50-75 %-a a követelményeknek éppen megfelelő épületekhez képest.

Ez a különbség a megfelelően megválasztott falszerkezet esetén könnyen elérhető, teljesíthető. Ha figyelembe vesszük az építőanyagok árainak emelkedését, a kivitelezési költségek növekedését, megállapíthatjuk, hogy a Thermo-Block falazati rendszer használata esetén ez jóval kedvezőbb és költség-optimalizált megoldást eredményez, mintha a hagyományos falszerkezeteket utólagos hőszigeteléssel látnánk el.

 

Kérje bővebb tájékoztatónkat!

Email: ertekesites@thermo-block.hu

Telefon: +36203506750